Kantinedienst

Kantinedienst

Van alle leden wordt gevraagd een bijdrage te leveren door 3x per seizoen een kantinedienst te draaien. 
 
Alle leden van 18 jaar en ouder krijgen aan het begin van het seizoen per mail een uitnodiging en men kan zelf de diensten inroosteren. Nieuwe leden ontvangen deze mail nadat ze in de ledenadministratie zijn opgenomen.
 
Voor het inplannen van de kantinedienst moet je inloggen op deze site. In het menu aan de linkerkant verschijnt na het inloggen een item 'diensten'. Vervolgens komt de kalender in beeld met de 1e 3 maanden. Voor de 3 daarop volgende maanden klik je bovenin op de kalender. Groene dagen betekent: nog ruimte, rode dagen zijn al bezet. Kies je gewenste dagdeel en klik onder je naam op "inschrijven".
 
Ruim voordat je je kantinedienst moet draaien, ontvang je per e-mail informatie van de betreffende kantinesupervisor inclusief het telefoonnummer waarop de supervisor bereikbaar is en de codes voor de sleutelkluisjes. Ook ontvang je kort van tevoren een herinnering. Mocht je onverhoopt niet kunnen op de dag dat je je hebt ingeroosterd, ben je zelf verantwoordelijk voor een vervanger. Graag de kantinesupervisor hierover informeren.
 
Achter de bar ligt een rode ordner waar je de benodigde informatie voor je kantinedienst kunt lezen. Vergeet niet de checklisten af te vinken.
 
Ben je een nieuw lid en ga je voor de eerste keer kantinedienst draaien? Als je hulp wenst bij je eerste dienst, laat dit dan even weten aan de supervisor, zij/hij zal je dan even komen begeleiden.
 
Hoewel het niet de voorkeur heeft, is het mogelijk de kantinedienst af te kopen. De kosten voor het afkopen bedragen €86,- per seizoen en worden tegelijk geïnd met de contributie.