Even voorstellen: het nieuwe bestuur

17 mei 2019


Tijdens de ALV van woensdag 8 mei jl is er ingestemd met ons aantreden als nieuwe bestuur van TC De Schaeck - en we zijn erg blij en vereerd dat we als nieuw bestuur het bestuursstokje over mogen nemen.


We stappen met veel energie en enthousiasme in om onze mooie club, en het mooie nieuwe park weer een stapje verder te brengen. Zoals we ook afgelopen woensdag hebben verteld hebben we een aantal speerpunten opgesteld die we samen met jullie als vereniging willen uitwerken en realiseren. En "samen", "verbinden" en "verenigen" zijn echt de termen die onze leidraad hierin zijn - we willen zorgen dat De Schaeck een vereniging en honk voor ons allen is.


De speerpunten die we graag met jullie verder uit willen werken zijn:
- Klaar voor de toekomst - met de realisatie van ons nieuwe park willen we verder kijken naar het verder toekomstbestendig maken, door te kijken naar o.a. een gezonde en sportieve financiële situatie als ook ledensamenstelling;
- Reuring op de club - veel activiteiten en vereniging op de club, met sportieve en gezellige insteek, met als doel TC De Schaeck als club waar iedereen zich actief en thuis voelt;
- Maatschappelijk verantwoord - waarbij we als vereniging middenin de samenleving staan;
- Lustrum - en natuurlijk aandacht besteden aan het heugelijke en trotse feit dat we in januari 2020 50 jaar bestaan!


We hebben veel zin om dit met jullie verder invulling te geven - dus geef ook graag aan of en hoe je hieraan wil meewerken!


Verder willen we natuurlijk het aftredende bestuur, namens heel de vereniging, heel erg bedanken voor hetgeen zij allemaal gerealiseerd hebben. Ze hebben een ultiem knappe prestatie neergezet een fantastisch nieuw park te realiseren, in nauwe samenspraak met buren, gemeente en andere belanghebbenden, en vervolgens dit met een gezonde financiële situatie in te richten - een erg knappe en mooie prestatie! Erg veel dank voor de afgelopen 3 jaar.


Beste leden van de club - we hebben er veel zin in, en hopen jullie snel te spreken op de club. En mocht je vragen, opmerkingen, ideeën, zorgen of iets anders met ons willen delen - graag! 


Met sportieve groet - uw bestuur:
Eric Evenhuis 
Stefan Kok
Marco Rooks 
Rick Evenboer
Jelwo de Boer

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen