Meld je aan voor de Zomeravondcompetitie

26 januari 2020


Kun je geen genoeg krijgen van het spelen van competitie en heb je zin om naast de Voorjaarscompetitie nog een competitie te spelen? Of wil je competitie spelen, maar ben je (vaak) verhinderd in het weekend? Meld je dan aan voor de zomeravondcompetitie!

Deze competitie wordt gespeeld op zeven woensdagavonden in mei en juni en is alleen voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en voor alle speelsterktes.

Minimaal vier spelers per team

Een team bestaat uit minimaal vier spelers. Je speelt namelijk per avond vier dubbelpartijen. Dat kan 4x HD zijn, 4x DD of 1x DD + 1x HD + 2x GD.

Woensdagavond vanaf 19.00

De wedstrijden beginnen op woensdagavond om 19.00 uur. Voor deze competitie geldt ‘Compact Spelen’, dus elke partij neemt gemiddeld ongeveer 1.15 uur in beslag.  

Compact Spelen Bij de 40-40 stand wordt er gebruik gemaakt van het Beslissend Punt Systeem (BPS) en er wordt een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) gespeeld op het moment dat in een dubbel de stand één set gelijk is. Winnaar van die beslissende tiebreak – en daarmee ook de partij – is de dubbelcombinatie die het eerst tien punten behaalt met een verschil van twee punten. Deze tiebreak vervangt de beslissende laatste set en dient in MijnKNLTB.nl ingevoerd te worden als 10-6 of 11-13.  

Speeldagen en deadline aanmelden Er wordt gespeeld op woensdagavond 13- 20 en 27 mei, 3- 10- 17 en 24 juni 2020. Teams kunnen tot 24 februari ‘20 ingeschreven worden.

Meer informatie

Wil je meer weten of is iets niet duidelijk, stuur dan een mail naar [email protected]

Nieuwscategorieën