Parktoernooi nieuwe stijl, zeer geslaagd

10 september 2019


Zou jij je opgeven voor een toernooi, wanneer het een verrassing is met wie je een team vormt? Maar liefst 44 tennissers deden het! Zij hebben op het Parktoernooi van TC de Schaeck in drie dagen 38 wedstrijden gespeeld. En dat, terwijl de tennissers voorafgaand aan het toernooi nog niet wisten met wie zij de dames of herendubbel zouden gaan spelen…  

Een aantal dagen voor het toernooi werden de speelpartners aan elkaar gekoppeld op basis van hun actuele ranking. Hierdoor ontstonden er verrassende nieuwe koppels die samen de strijd aangingen in hun dames- of herenpoule. Dit zorgde voor mooie, spannende wedstrijden en veel spektakel.

Natuurlijk heeft ook onze jeugd het Parktoernooi gespeeld. Voor de jeugd in de categorie Geel hebben de kinderen erg enthousiast in dezelfde verrassende opzet gespeeld, met wisselende combinaties. De jongere deelnemers in de categorie Rood en Oranje, hebben wel om de individuele clubkampioenen gespeeld.  

Bij de jeugd-Rood is Elin te Koppele als nummer 1 geeindigd, net voor Daan Mus als nummer 2.

In de jeugd-Oranje is Twan te Koppele de clubkampioen geworden, en Imke Treuren de nummer 2.

Bij de jeugd-Geel heeft Femke van der Meer de meeste punten verzameld (in de nieuwe opzet), net voor Stijn Mus die als 2e geëindigd is.  

Bij de senioren was het erg spannend, waarbij in de meeste poules pas in de laatste ronde het kampioenschap bepaald werd. Uiteindelijk gingen Chantal IJsseldijk & Marloes Meijer, Hanneke van Dellen & Anouk Enthoven er als ranking dames poulewinnaars met de prijs vandoor. In de herenpoules waren dit: Hans Maalderink & Koen Vosmeijer, Fred Hilgeman en Ronald Peters en Martijn Kamphorst en Ronald Schotanus.  

We kijken terug op een zeer geslaagd toernooi vol zon, sportiviteit en gezelligheid!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen