Sluiting Tennispark ivm COVID-19 / Coronavirus

16 maart 2020


Zoals jullie wellicht op het nieuw hebben gehoord: het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen zijn ingegaan vanaf zondag 15-3 18.00 uur en gelden t/m 28 april.
 
De KNLTB roept daarom alle tennisverenigingen op om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen. 
 
Wij zullen ons natuurlijk hierbij aansluiten. Derhalve zal het park vanaf heden afgesloten zijn t/m 6 april.
 
Deze maatregelen zullen ook invloed hebben op voorjaarscompetitie en andere georganiseerde tennisactiviteiten. We houden julle op de hoogte zodra we meer informatie hierover hebben.
 
Mocht je vragen hebben ten aanzien van de maatregelen – neem gerust contact op met het Dagelijks Bestuur ([email protected] / [email protected] / [email protected]).
 
Via de locale kanalen en de KNLTB houden we de situatie in de gaten, en zullen we aanpassingen van maatregelen overwegen in geval van gewijzigde situaties of richtlijnen.
We hopen op jullie begrip en medewerking – we begrijpen dat dergelijke maatregelen best dichtbij komen. We willen graag meewerken aan het indammen van dit virus – graag jullie begrip en hulp hierbij!
 
 
Met sportieve groet,
 
Dagelijks Bestuur
 
Eric / Jelwo / Rick / Stefan / Marco

Nieuwscategorieën