Tennisclub De Schaeck viert 50-jarig bestaan

16 oktober 2019


Op 12 januari 2020 van 14.00 tot 16.00 uur is het feest op het tennispark aan het Schaeckerpad. Alle leden, oud-leden, sponsors en relaties worden uitgenodigd om het volledig gerenoveerde park te komen bewonderen. Daar, met een drankje in de hand, kan iedereen genieten van de vele verzamelde foto’s van 50 jaar tennisplezier. Natuurlijk stelt deze receptie iedereen in staat oude tennisvrienden en bekenden weer te ontmoeten, en verhalen uit de oude doos op te halen. Lijkt dit je ook leuk, meld je aan via [email protected] voor deze feestelijke receptie.

 

Oproep
Voor het ophalen van mooie herinneringen worden er foto’s van de afgelopen 50 jaar verzameld. Enthousiastelingen binnen de club zijn al begonnen in het archief van de vereniging en dat leverde direct fantastische verhalen op. Ze kwamen er echter ook achter dat er van bepaalde perioden nauwelijks foto’s aanwezig zijn. Dus daarom een oproep aan alle mensen die kunnen helpen: zoek in je fotoalbums of op je ‘harde schijf’ naar de mooiste foto’s van je tennisleven. Maak er een digitale foto van en e-mail deze naar [email protected], onder vermelding van je naam en het jaartal van de foto.

TC De Schaeck viert het jubileum met allerlei leuke activiteiten in 2020, maar de aftrap is op 12 januari 2020. Dus schrijf deze datum vast in je agenda en geef je op. Het bestuur, de commissies en alle andere leden heten je van harte welkom op de receptie.

 

Nieuwscategorieën