URGENT: 2 VRIJWILLIGERS JEUGDCOMMISSIE GEZOCHT

21 september 2022


De jeugdcommissie  bruist van de ideeën, maarrr… ze komen handen te kort. 

Zoals eerder aangegeven zal de huidige jeugdcommissie haar taken overdragen aan de nieuwe jeugdcommissie;

We hebben inmiddels 2 nieuwe enthousiaste ouders, Lotte Schramm en Suzan Arendsen, die plaatsnemen in de jeugdcommissie. Welkom Lotte en Suzan!

Aangezien het aantal jeugdleden sterk gegroeid is, zijn, zijn we nog op naar nog 2 nieuwe jeugdcommissieleden;

Kom jij hen helpen? Ze zitten echt te springen om uitbreiding, dus het zou fantastisch zijn als jij het team komt versterken. Meld je aan via mail bij [email protected];

Wat doe je eigenlijk in de jeugdcommissie?

Allereerst is het erg leuk om onze inmiddels circa 70 jeugdleden zoveel plezier en succes zien beleven op de baan – tijdens trainingen, onderlinge partijtjes, en natuurlijk tijdens de voor- en najaarscompetitie.  

De belangrijkste activiteiten die je met je mede-commissieleden zult organiseren en begeleiden:

  • Voorbereiden en begeleiden voor- en najaarscompetie. Dit betekent o.a. helpen met het indelen (samen met de trainer) en inschrijven van de teams, communiceren met de ouders & kinderen, eventueel met andere clubs in de buurt, etc.
  • Contactpersoon – met de ouders, kinderen en trainer; Overleg met het dagelijks bestuur;
  • Organiseren (samen met andere vrijwilligers) van activiteiten zoals jeugdweekend, ouder-kind toernooi, zondag tennisochtenden, clubkampioenschappen;
  • En dit alles samen als jeugdcommissie.  

 

Maar ben ik hier wel geschikt voor?

Jazeker! Het is erg leuk om de jeugd met zoveel plezier te zien tennissen, stappen te zien maken, en het aantal jeugdleden zo te zien groeien. Je steentje bijdragen geeft veel voldoening, en is ook echt geen complexe dagtaak.  

En bovendien: we zijn een vereniging, waarbij we afhankelijk zijn van vrijwilligers om het tennis-plezier mogelijk te maken.  

Dus ouders: meld je graag aan via mail[email protected]tcdeschaeck.nl    

Alvast bedankt

Nieuwscategorieën