Tennisles


Tennis is een erg technische sport. Daarom nemen de meeste mensen tennisles/training nadat ze lid zijn geworden bij een tennisclub. In de lessen werk je aan techniek, tactiek en conditie om steeds beter te tennissen en wedstrijden te winnen. 
Alleen leden kunnen tennislessen nemen bij TC De Schaeck. Ben je nog geen lid en wil je eerst kijken of tennis(les) iets voor jou is? Dan biedt TC De Schaeck een mooi instapaanbod: Maak kennis met tennis. Kinderen kunnen ook aan een proefles meedoen. 

TennisAgent
Bij TC De Schaeck worden de lessen verzorgd door TennisAgent, een tennisschool van hoofdtrainer Mark Verra. 

Kijk hier voor de tarieven. 

Neem voor meer informatie en het aanmelden voor lessen contact op met Mark Verra via [email protected] of bel 06-41527859. 

Lessen volwassenen
Volwassenen nemen vaak een lessenserie van 10 lessen. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor minder lessen. Je kan zelf met bekende tennismaatjes een groep vormen of bij TennisAgengt informeren of je bij een groep kan aansluiten.

Lessen jeugd

TennisAgent biedt jeugdspelers (vanaf 4 jaar) het lesprogramma Tenniskids van de KNLTB. De kinderen krijgen les door middel van leuke en leerzame activiteiten, waardoor ze het tennisspel snel kunnen leren.

Er zijn vier categorie├źn:

  • Blauw
  • Rood
  • Oranje
  • Groen

Bij iedere categorie hoort een andere leeftijd, baangrootte en balsoort. De lessen zijn meestal op de vrijdagmiddag en aan het begin van de avond. In overleg met de trainer zijn er wellicht ook mogelijkheden op andere dagen. De lessen zitten niet bij het clubabonnement in. Je stemt ze zelf af met de trainer.

De tennisleraren
Mark Verra Tennisleraar KSS-3 en KSS-4 Allround, hoofdtrainer mark@tennisagent.eu Mark Verra
Tennisleraar KSS-3 en KSS-4
Allround, hoofdtrainer
[email protected]
Simone Eriks - Ten berk de boer
Tennisleraar KSS-3
Allround

Rick Kamphuis
Tennisleraar KSS-3
Allround en conditie

Pieter Moors
Tennisleraar KSS-3
Allround, rolstoeltennis, G-tennis