Info lidmaatschap

Tennis is een prachtige sport. Naast het geweldige gevoel dat je krijgt als je een bal langs de lijn weg poetst, daagt het spel je uit om tactisch na te denken, brengt het je mentale hardheid en is het gezellig om jouw tennispassie te delen met clubgenoten. Als je lid bent, kun je zo vaak als je maar wilt op het park terecht om vrij te spelen met een tennismaatje. Met jouw ledenpas hang je een baan af via het afhangbord in de hal van ons clubhuis, en vervolgens kun je op de afgehangen baan spelen! 

Wat biedt het lidmaatschap?
Leden van TC De Schaeck kunnen gebruikmaken van alle faciliteiten op het tennispark. Daarnaast kunnen leden:

  • het hele jaar door vrij tennissen
  • competitie spelen
  • meedoen aan een van de vele interne en open toernooien
  • meedoen aan andere activiteiten, zoals het jeugdweekend en tossen
  • de mogelijkheid om lessen te nemen

Wil je kijken of tennis bij De Schaeck iets voor jou is? Maak dan kennis met tennis
Heb je vragen over het tennissen voor de jeugd? Neem dan contact op via [email protected]

Meld je aan
Je kunt lid worden door het aanmeldingsformulier in te vullen. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor doeleinden van de vereniging.
Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. Van alle leden wordt gevraagd een bijdrage te leveren als vrijwilliger. Dat kan bijvoorbeeld door 4 x per seizoen een bardienst te draaien.

Vragen, wijzigingen doorgeven en opzeggen lidmaatschap
Heb je een vraag over het lidmaatschap, wil je een wijziging doorgeven of wil je je lidmaatschap opzeggen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Houd daarbij graag rekening met enige verwerkingstijd. Opzegging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk (per e-mail of brief), vóór 1 december voorafgaand aan het nieuwe seizoen.