Vrijwilligers/kantinediensten

Jaar in jaar uit helpen vele vrijwilligers bij onze club, bijvoorbeeld in het bestuur, in de verschillende commissies, bij het onderhoud van de tennisbanen of het organiseren van gezellige activiteiten.
 
Wil je ook graag je handen uit de mouwen steken voor onze club? Laat het dan weten aan het bestuur of de betreffende commissie.
 
Actuele vacatures

 • Organisatoren jubileum
  Onze club bestaat in januari 2020 50 jaar. Dit willen we natuurlijk gepast vieren en uitdragen! We zijn op zoek naar sportieve enthousiastelingen die mee willen denken en helpen om dit op een feestelijke wijze te organiseren.
  Heb je interesse? Schiet een van de bestuursleden aan of stuur een e-mail naar [email protected].  
 • Nieuwsjager/PR
  Regelmatig worden er activiteiten en toernooien georganiseerd, maar niet altijd is 'de buitenwereld' hiervan op de hoogte. Wil jij actief meehelpen om de club onder de aandacht te brengen? Bijvoorbeeld door foto's te maken tijdens een toernooi, flyers te ontwerpen en/of persberichten te schrijven? Neem dan contact op via [email protected].
 • Vrijwilliger Kidsday
  Op de vrijdagen van 16.00 tot 18.00 uur hebben wij wekelijks onze Kidsdays, waar kinderen opgevangen worden door de vrijwilligers om spelletjes te doen en wedstrijden te spelen. Dit is naast hun gewone training. Dit alles met leuke muziek en lekker fruit. Hiervoor zoeken wij op korte termijn vrijwilligers. Momenteel werken we met een tijdelijke oplossing. Voor aanmelden of meer informatie, mail naar [email protected]  
Kantinediensten
Alle leden van 18 jaar en ouder krijgen voor aanvang van het nieuwe seizoen per mail een uitnodiging en men kan zelf de diensten inroosteren voordat er diensten worden ingepland. 
 
Nieuwe leden ontvangen een mail nadat ze in de ledenadministratie zijn opgenomen. Van alle leden wordt gevraagd een bijdrage te leveren door 4 x per seizoen een kantinedienst te draaien.

Meer weten? Log in en lees de informatie over kantinediensten of plan direct je dienst in