Competities

Seniorencompetitites
Tijdens de competitie speel je met clubgenoten in een team van ca. 6 spelers tegen teams van andere clubs. Naast dat je met je team gaat voor het kampioenschap, werk je met elke partij die je speelt aan je persoonlijke speelsterkte.

Lijkt het je leuk om competitie te spelen? Neem dan contact op met de Technische Commissie.

Op de site van de KNLTB staat meer informatie over competities waaraan teams van TC De Schaeck meedoen:

Informatie over de actuele competities kan worden gevonden op mijn KNLTB (via PC) en daarnaast via de ClubApp (wedstrijden - Clubteams - KNLTB voorjaar 2022). Per team worden daar de stand, kalender en de resultaten vermeld. 

Jeugdcompetities
De jongste jeugd doet mee aan de Tenniskidscompetitie. Gedurende een jaar zijn er 12 speelrondes en deze vinden plaats op zondagochtend. De jongeren vanaf 12 t/m 17 jaar spelen mee met de landelijke Voor- en Najaarscompetitie van de KNLTB. Op de site van de KNLTB staat meer informatie over de Tenniskidscompetitie en de Juniorencompetitie. De Jeugdcommissie verzorgt in overleg met de trainer de inschrijvingen voor de competitie.

Jongeren van 13 t/m 17 jaar spelen mee met de landelijke Voor- en Najaarscompetitie van de KNLTB. Op de site van de KNLTB staat meer informatie over de Juniorencompetities.
De Technische Commissie verzorgt de inschrijvingen voor de Juniorencompetities.